Maandagavond uitreiking Mega-prijsvraag schilderij Henk Veen

Het heeft enige voeten in aarde gehad om een datum te prikken waarop alle betrokkenen aanwezig konden zijn maar maandagavond is het dan eindelijk zover: de uitreiking van onze Mega-prijsvraag: een exclusief origineel Ajax-schilderij van meesterschilder Henk Veen. Vorige week maakte hij nog een schilderij met een andere meester: Johan Cruijff (zie eerdere bericht)

RUUD BESSELING UIT AMSTERDAM is de gelukkige winnaar van onderstaande fantastische Ajax-doek! Niemand minder dan Henk Veen zelf zal hem persoonlijk het doek na afloop van het duel Jong Ajax-Jong Heerenveen op De Toekomst overhandigen.

Nog een mega-prijsvraag!
Overigens heeft Henk Veen besloten binnenkort nog een van zijn Ajax-doeken beschikbaar te stellen voor een nieuwe megaprijsvraag op deze site! Hou de site dus in de gaten en win ook zo’n exclusief Ajax-schilderij!


Website: www.henkveen.nl & www.henkveen.com

Related posts