Van Marwijk zwijgt over positie Stekelenburg

Bondscoach Bert van Marwijk wil vooralsnog niets loslaten over de gevolgen van de wissel van de eerste doelman bij Ajax. Zoals bekend heeft Marco van Basten besloten om Kenneth Vermeer de rest van het seizoen onder de lat te plaatsen. Of Stekelenburg zijn plaats in Oranje hiermee ook kwijt is, laat Van Marwijk nog in het midden.

Van Marwijk maakt vrijdag de voorselectie bekend voor het duel tussen Oranje en Schotland. Een week later beslist de bondscoach definitief wie er bij de selectie horen. De wedstrijd tussen Nederland en Schotland wordt op 28 maart gespeeld in de Amsterdam Arena. Vier dagen later speelt Nederland opnieuw thuis, dan is Macedonië de tegenstander.
Van Marwijk heeft geen contact met Ajax-trainer Marco van Basten gehad over de positie van Stekelenburg, ‘Nee, Marco heeft nog niet gebeld, vrijdag zal ik de voorselectie bekend maken en dan zal ik vragen beantwoorden’, aldus de bondscoach.

Related posts