Endt geeft Koeman credits in nieuwe uitgave fanzine Meersche Helden

Zondag wordt-ie weer verkocht rond de Arena; de nieuwe Meersche Helden. Deze keer een mooi lang interview met Ajax-icoon David Endt. De teammanager doet een aantal opvallende uitspraken in het leuke fanzine. Bijvoorbeeld over Ronald Koeman: ‘Koeman heeft ook geprofiteerd van de frustratie die er leefde binnen de groep toen Adriaanse wegging. Je weet niet of dezelfde groep met Co ook kampioen was geworden. Er leefde namelijk heel veel frustratie binnen die ploeg, al was dat naar buiten toe niet zo te merken. Ik denk dat de prestatie van Koeman best hoger ingeschat mag worden.”

Over het vertrek van Danny Blind als trainer heeft Endt ook nog wat te melden. “Ik was gewoon heel erg begaan met het lot van Danny. Er waren achter de schermen krachten gaande -die niet helemaal zuiver waren- om hem weg te krijgen. Hij had het in eerste instantie niet zo door, maar ik heb hem weleens gewaarschuwd. Veel nederlagen hebben zijn troon ook wel aan het wankelen gebracht. Maar je zag onder Danny wel een ontwikkeling: het werd een team, ze gingen als een eenheid voor elkaar en voor de trainer knokken.”

Het gehele interview lees je natuurlijk in de Meersche Helden die je zondag weer voor twee euro in je bezit kan krijgen. Verkooplocaties: Strandvliet, Zuid H, Zuid J, Hoek Perry Sport, Hoek Pathe Arena en brug P2.

Bron: Meersche Helden / Ajaxlife.nl

Related posts