Ook Ajax ziet in Roy Beerens versterking

Roy Beerens is dit seizoen helemaal opgeleefd bij zijn club Heerenveen. De oud speler van psv mag zich dan ook verheugen op veel belangstelling van clubs uit de Eredivisie. psv liet al eerder weten gecharmeerd te zijn van de opgeleefde Beerens maar ook Ajax, AZ, FC Twente en feyenoord zouden inmiddels hebben laten weten geinteresseerd te zijn in de kunsten van de voorhoedespeler.

Beerens zou naar verluidt voor achtenhalf miljoen euro mogen vertrekken bij Heerenveen. psv liet al eerder weten dat het Beerens graag wil terughalen en voorzitter Reker hoopt te kunnen onderhandelen over de prijs. Nu er echter meer kapers op de kust liggen zal Heerenveen niet willen denken aan een lagere transfersom. Overigens wil Heerenveen de buitenspeler het liefst helemaal niet kwijt. De Friezen denken er zelfs aan om zijn contract te verlengen.

De Friezen hebben daar het ja-woord van de hoofdrolspeler zelf niet eens voor nodig. Naar verluidt heeft Heerenveen een eenzijdige optie om de huidige verbintenis automatisch met één seizoen te verlengen. Die optie zal Heerenveen zeker lichten wanneer potentiële kopers zich concreet melden in Heerenveen.

Beerens die zijn carriere begon bij psv kwam na een korte uitleen periode bij NEC in de zomer van 2007 bij Heerenveen terrecht. Daar heeft de aanvaller zich uitstekend verder ontwikkeld en wist hij tot nu toe in 23 wedstrijden acht maal het net te vinden.

Bron: Partnersite Voetbalzone.nl

Related posts