Livestream NOS houdt het redelijk lang vol; Omroep komt belofte niet na

De NOS vreesde dat de livestream van de omroep het groot aantal bezoekers niet zou kunnen verwerken maar de stream bleef aardig bereikbaar, al begon bij velen na zo’n 20 minuten het beeld wel regelmatig te haperen. Kennelijk schakelden op dat moment alsnog veel fans in omdat de NOS, ondanks dat dat belooft was, na 20 minuten nog steeds stond afgestemd op het WK schaatsen in plaats van op het UEFA Cup duel. Veel fans misten door het vastlopen van de stream net de goals.

Na ruim een half uur en notabene nog een extra lang reklameblok was men zich kennelijk kapot geschrokken van de ontwikkelingen op het veld in Marseille en werden in een flits de hoogtepunten van de eerste helft, die toen al bijna erop zat, er doorheen gejast: Kans Suarez, goals Olympique, pingel Suarez en tweede gele kaart Van der Wiel.

Sneu voor de NOS, maar dat waren meteen ook de hoogtepunten van de hele wedstrijd. Wellicht een wijze les voor de volgende keer!

Related posts