Leonardo wacht nog steeds op Ajax

Bijna twee weken geleden liet Leonardo openlijk blijken dat hij duidelijkheid wilde over zijn positie bij Ajax. Tot dusver heeft de Amsterdamse club echter nog geen signaal afgegeven dat men graag zijn aflopende verbintenis wil verlengen. Bovendien blijkt dat de onderhandelingen met Panathinaikos zich in rustig vaarwater bevinden.

“In principe heeft Leo het erg naar zijn zin bij Ajax”, stelt zijn zaakwaarnemer Hans Coret in Voetbal International. “Hij heeft echter nog geen nieuwe aanbieding ontvangen. Ze zijn wel heel tevreden over hem, maar Marco van Basten wil wachten en hij is degene die beslist. Het is een bizarre situatie waar Leo zich in bevindt.”

“Daarom ziet het er op dit moment naar uit dat hij naar Panathinaikos gaat’, vervolgt Coret. “Het is nog niet rond, maar het ziet er goed uit. Er moeten wat dingen worden besproken, daar zouden ze nog op terugkomen. Tot dusver hebben wij nog niets gehoord.” Leonardo was dit seizoen vooral als invaller belangrijk. Tegen Feyenoord, Fiorentina en Hamburger SV had hij een belangrijke bijdrage in het resultaat.

Geen krediet
“Ik vind het lastig te accepteren dat Ajax aan het begin van het seizoen heeft gezegd dat ik weg mocht en in de winterstop wéér”, vertelde Leonardo eerder. “Ik heb geen krediet, moet me steeds weer bewijzen. Ik moet positief blijven. Normaal gesproken speel je als je goed presteert… Maar de trainer heeft veel spelers gekocht en die moeten ook worden opgesteld. Dat is normaal. Het klopt dat er meer spelers voorin staan die niet elke week goed presteren, maar wél steeds in de basis staan.”

Bron: Voetbalzone.nl

Related posts