Ajax veilig geland in Marseille

De selectie van Ajax is vanmiddag veilig geland in Marseille. Na een vlucht van ongeveer anderhalf uur en een licht turbulente landing zetten de Ajacieden iets voor 13.00 uur voet op Franse bodem, zo meldt Ajax.nl. Spelers en staf van Ajax verblijven in hotel Villa Massalia. Even na 19.00 uur vanavond blikt Marco van Basten in het Stade Vélodrome tijdens een persconferentie vooruit op de UEFA Cupontmoeting met Olympique Marseille. Meteen daarna staat een training in het stadion op het programma. De weersomstandigheden in Marseille zijn in ieder geval prima. De zon laat zich regelmatig zien en de temperatuur is met ongeveer zestien graden zeer aangenaam.

De wedstrijd tussen Olympique Marseille en Ajax begint donderdag om 20.45 uur. Ajax kan tijdens de wedstrijd rekenen op de steun van bijna zevenhonderd eigen supporters. Volgende week woensdag, als Ajax zijn 109de verjaardag viert, staat in de ArenA de return op het programma. Inzet is een plaats in de kwartfinale van de UEFA Cup.

Related posts