Marseille-Ajax niet geheel live te zien bij de NOS

De Uefa Cup wedstrijd van Ajax tegen Olympique Marseille aankomende donderdag is niet in zijn geheel te volgen bij de NOS. In verband met de WK-afstanden in Vancouver (schaatsen) wordt het begin van de eerste helft niet uitgezonden. Wel kan de eerste helft gevolgd worden op Radio 1.

De wedstrijd in het Stade Velodrome begint om 20.45 uur en de thuisblijvers zullen het eerste half uur van de wedstrijd moeten missen. Om 21.10 uur wordt er een samenvatting van de eerste 25 minuten uitgezonden gevolgd door een live verslag van de rest van de eerste helft. De tweede helft zal wel geheel live te volgen zijn. Strakke actie dus weer van de NOS. Een soortgelijk glijspel in 2007 trok maximaal 1,5 miljoen kijkers. Ajax-Fiorentina was goed voor twee miljoen kijkers dus lijkt dit weer op een onverklaarbare beslissing van de NOS.

Alternatieven
Het wordt dus zoeken naar alternatieven want de echte Ajax-fan, voor zover die niet in Marseille aanwezig kan zijn, zit natuurlijk niet op een integrale uitzending te wachten en wil zijn cluppie live zien! Waarschijnlijk wordt het dus zoeken naar een goede stream. Wij zullen proberen deze zo goed mogelijk in kaart te brengen. Suggesties zijn welkom in ons gastenboek!

Related posts