Blind: ‘Ajax zal Silva proberen te helpen bij een transfer’

Danny Blind, manager technische zaken bij Ajax, snapt de teleurstelling bij Silva. Blind is van mening dat zowel Ajax als Silva niets met de huidige situatie opschieten.

“Ik ben zondagmorgen op de Toekomst nog naar Bruno toe gelopen om hem te laten zien dat we hem steunen. Hij is een prima jongen, die altijd zijn best doet. Het is echter niet zo dat wij hem afgelopen winterstop koste wat kost wilden behouden. Er werd simpelweg te weinig geboden voor iemand waar wij veel voor betaald hebben en die nog tot medio 2012 onder contract staat”, aldus Blind tegenover Sportweek.

Silva is duidelijk. “Als Van Basten blijft, vertrek ik komende zomer. Volgend jaar is het WK, daar wil ik graag naartoe. Ik ben nog altijd basisspeler in de nationale ploeg, maar als de situatie bij Ajax zo blijft, zal dat veranderen.”

Ajax zal de verdediger proberen te helpen bij een transfer, zegt Blind. “Silva is geen twintig meer, ik begrijp dat hij wil spelen. Met de huidige situatie schiet zowel Ajax als Bruno niks op.”

zie eerder berichten:
09-03-09: Silva: ‘Heeft Van Basten iets tegen mij ofzo? Als hij blijft vertrek ik’
24-01-09: Silva weet van interesse Palermo maar richt zich vooralsnog op Ajax
23-01-09: Italiaanse interesse Bruno Silva komt uit Palermo
23-01-09: Italiaanse interesse voor Bruno Silva

Related posts