Mogelijk basisplaats voor Aissati en Sno tegen ADO

Ismail Aissati maakt zondag tegen ADO Den Haag mogelijk zijn debuut in de basisformatie van Ajax. De aanvallende middenvelder vormde vrijdag, tijdens de afsluitende training, een middenveld met Rasmus Lindgren en Evander Sno. Ook Cvitanich is dichtbij een rentree. Een basisplaats zit er naar verwachting nog niet in, maar hij zal wel meegaan naar ADO.

De mogelijke basisplaatsen voor Aissati en Sno zijn een gevolg van de vele blessures. Gabri, Siem de Jong en Jan Vertonghen zijn sowieso niet inzetbaar, terwijl ook Eyong Enoh (spierklachten), Vurnon Anita (heup) en Kennedy Bakircioglü (lies) de training lieten schieten. Daarnaast zijn jongelingen Mitchell Donald en Jan-Arie van der Heijden al langer niet beschikbaar voor coach Van Basten.

Bij afwezigheid van de geschorste Suarez vormen Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani en Leonardo waarschijnlijk de aanvalslinie.

Related posts