Huntelaar helpt Real aan punt tegen Atletico

Klaas-Jan Huntelaar heeft er voor gezorgd dat Real Madrid de stadsderby tegen Atletico Madrid niet heeft verloren. De Dremptenaar schoot Real in de 57ste minuut naar 1-1 waar het overigens ook bij bleef.

Real Madrid kwam overigens nog goed weg met het gelijke spel. Atletico speelde een goede wedstrijd en dat werd vlak voor rust beloond met een doelpunt van Diego Forlan. Na de rust zette Real aan en was het meerdere keren dichtbij de gelijkmaker. De samenwerking tussen Raul en Huntelaar vond zijn bekroning in de 57ste minuut. Nadat The Hunt in ogenschijnlijk buitenspelpositie stond mocht hij toch doorgaan en knalde de 1-1 binnen, en tekende hiermee voor zijn vierde treffer in dienst van Real.
Bij Atletico vroeg John Heitinga in het slot van de wedstrijd zelf om een wissel. (slaapgebrek John?). Door dit gelijke spel staat Real nu zes punten achter op Barcelona dat op eigen veld geen fout maakte tegen Bilbao: 2-0.

Related posts