Uitslag Prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Wie wint een origineel Ajax-uitshirt?

Hierbij de uitslag van de prijsvraag van 15 februari. De opgave was deze keer het zoeken van de Ajacied uit het duel Ajax-feyenoord. Zeer veel inzendingen deze keer en ook bijna alleen maar goede inzendingen, helaas! Het was niet Cvitanich, Vertonghen of Daley Blind. Het goede antwoord is toch echt:Sulejmani (zie foto beneden)!

Uit de vele goede inzendingen is Christiaan van Bemmel uit Amsterdam als prijswinnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Christiaan, jij wint dat schitterende enige echte Ajax uitshirt aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort zal er weer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens een duel van Ajax. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!


Sulejmani!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl LET OP!! Nu 30% korting op de hele AJAX uit collectie!!!!


Related posts