Cruijff: Ik heb geen ruzie met Marco

Johan Cruijff heeft helemaal geen ruzie met Ajax-trainer Marco van Basten, zo verklaarde hij dinsdag tegenover AT5. De oud-topvoetballer liet weten dat hij een beetje moe wordt van alle media die dat maar blijven suggereren. Eerder ontstond tussen Van Basten en Cruijff een verschil van mening over de te varen koers binnen Ajax, waarna Cruijff zich terugtrok als technisch adviseur.

Van een ruzie weet de legendarische Nummer 14 echter niets. Cruijff en Van Basten hadden een andere opvatting over het rapport-Coronel, maar dat betekent niet dat zij niet meer door één deur kunnen. “Hij is zwaar aan het werk en ik woon in Barcelona”, aldus Cruijff. “Als hij mij nodig heeft dan weet hij waar hij mij kan vinden, dus er is geen enkel probleem. Morgen zien we elkaar toevallig. Wat ons betreft is er niks aan de hand, dus ik weet niet wat de rest er allemaal van maakt.”

Cruijff had dinsdag overigens geen zin om uitgebreid in te gaan op de situatie bij Ajax.

Related posts