Ajax wil verder met Adrie Koster

Nadat bekend werd gemaakt dat Marco van Basten aan de slag zou gaan bij Ajax werd Adrie Koster met diverse clubs uit de Eredivisie in verband gebracht. De coach bleef echter werkzaam bij Ajax en als het aan Ajax ligt blijft dat zo. Koster kan zijn contract bij Ajax verlengen. De oefenmeester is momenteel coach bij de beloften, waarmee hij hard op weg is naar het kampioensschap. Vorig seizoen zat Koster als hoofdtrainer bij Ajax 1 op de bank na het vertrek van Henk ten Cate. Het contract van de Zeeuw loopt deze zomer af.

Ajax wil spoedig met Koster om tafel om te praten over een langere samenwerking. “We zijn tevreden over hoe Koster het doet met de beloften, we kijken nu hoe Adrie zelf zijn toekomst ziet”, reageert technisch manager Danny Blind

Related posts