Johan Cruijff schildert met Henk Veen; Binnenkort opnieuw doek te winnen op AjaxF-side.NL

Johan Cruijff heeft in het Olympisch Stadion met de bekende kunstschilder Henk Veen een duo-schilderij gemaakt. Het werk wordt maandag 13 april geveild. De opbrengst gaat naar de Johan Cruyff Foundation. Veen zal de komende twee weken ook schilderijen maken met diverse andere bekende Nederlanders, zoals Humberto Tan, Bart Chabot en Najib Amhali. Het is de bedoeling dat er in totaal elf schilderijen tot stand komen. Dit ‘elftal’ wordt 13 april, Tweede Paasdag, geveild in de Bijenkorf in Amsterdam.Website: www.henkveen.nl & www.henkveen.com

Henk Veen is zeker geen onbekende van AjaxF-side.NL. Tijdens het Para Smit supporterstoernooi droeg het team van AjaxF-side shirts met een schilderij van Veen erop. Onlangs was een schilderij van Veen zelfs te winnen op deze site tijdens onze Mega-prijsvraag. Wat dat betreft is er ook nieuws te melden: 16 maart a.s. zal dit doek door oa. Henk Veen zelf uitgereikt worden aan de prijswinnaar. Daarnaast kunnen wij melden dat er binnenkort NOG een doek van Henk Veen te winnen zal zijn via een prijsvraag op deze site!

Hou de site dus in de gaten!
Zie voor een artikel over de samenwerking van Cruijff en Veen: Ajax.nl


Twee grootmeesters aan het werk: Johan Cruijff en Henk Veen


Trots showen de beide heren hun meesterstuk

Related posts