Informatie kaartverkoop Marseille-Ajax

De verkoop voor de uitwedstrijd in het Uefa Cup toernooi tegen Olympique Marseille (12 maart 20.45 uur) start woensdag 4 maart om 10.00 uur via TicketBox en de onlineshop en duurt maar 5 dagen.

Wil je naar Zuid Frankrijk om de wedstrijd bij te wonen lees dan onderstaande en zorg dat je tijdig je kaart koopt! De prijs voor het bezoekersvak is € 33,50.

De seizoenkaarthouders kunnen deze week zowel bij Ticketbox als online kaarten kopen.
Vanaf woensdag kunnen alle EU+, EU en nationele voorrangsuitkaarthouders kopen. Vrijdag 6 maart kunnen nationale uitkaarthouders kopen.

Vanaf zaterdag 7 maart, 10.00 uur is alleen nog online verkoop en kunnen de seizoenkaarthouders zonder uitkaart een kaartje bemachtigen. Leden van de Supportersvereniging Ajax, Ajax Jonge Schare, Ajax Kids Club kunnen zondag achter de pc kruipen en Ajax Club Card-houders mogen maandag 9 maart inloggen.

De verkoop stopt maandag 8 maart om 23.59 uur.

Belangrijke Voorwaarden ‘kopen toegangsbewijs’

Ieder persoon die een toegangsbewijs wil kopen voor deze Europese uitwedstrijd zal minimaal in het bezit moeten zijn van een persoonlijke Ajax (Seizoen) Club Card (op bedrijfsnaam niet mogelijk, geen toegang). Het nu nog aanvragen van een Club Card is te laat.

Na aankoop bij Primera of de online kaartverkoop zal de (Seizoen)Club Card-houder worden ingeregeld. Je (S)CC is dus het aankoopbewijs.

Na aankoop bij Primera (door uitkaarthouders!) ontvang je wel nog een aankoopbewijs maar deze heeft geen geldigheid. Na aankoop via online zal je een betalingsbevestiging per e-mail ontvangen. Neem voor de zekerheid dit betalingsbewijs mee naar het omwisselpunt in Marseille.

Iedereen die naar Marseille afreist dient zijn Ajax Seizoenkaart/Club Card en paspoort/ID-Card mee te nemen (in buitenland is rijbewijs niet geldig)

De informatie en tijden zijn te allen tijde onder voorbehoud.

Bron: www.ajaxlife.nl/Supportersvereniging Ajax

Related posts