There are no ads, please add some


Bobby Haarms opgenomen op intensive care

Bobby Haarms is afgelopen maandag opgenomen op de intensive care afdeling van het VU ziekenhuis in Amsterdam. Haarms woonde de afgelopen zeven maanden in het VU medisch centrum met verschillende gezondheidsklachten. Het leek net weer beter te gaan met Bobby maar toch krijgen wij nu weer dit nare bericht.

Maandag was er even paniek toen het slecht bleek te gaan met Bobby Haarms. De ‘Goede Beul’ werd opgenomen op de intensive care van het VU medisch centrum. Inmiddels hebben wij uit betrouwbare bron vernomen dat Bobby inmiddels de ic heeft verlaten en dat hij waarschijnlijk woensdag weer terug naar huis mag zodat hij zondag in alle rust zijn 75ste verjaardag kan vieren.

Bobby sterkte gewenst en hou je goed. We houden van je!!!


Gerelateerde posts