Emanuelson wordt gek van de pijn in zijn schouder; Onzeker voor duel tegen ADO

Urby Emanuelson kampt met een schouderblessure, waarvoor de oplossing nog niet gevonden is. De Ajacied bleef in de rust van het duel met FC Utrecht achter in de kleedkamer met helse pijnen. “Ik word er gek van. Hij is al zo vaak los gemasseerd. Maar nu trok de pijn zelfs door naar mijn schouderbladen en rug”, aldus de linkspoot in gesprek met Sportweek.

“Ik denk dat ik even rust moet hebben en er goed naar moet laten kijken. “Ik heb de afgelopen weken toch weer twee keer gespeeld. Daar is best wat discussie over geweest. De trainer wil graag dat ik speel. Ik heb pijnstillers genomen, maar die hielpen niet.”

De kans lijkt groot dat Emanuelson komend weekend tegen ADO Den Haag niet van de partij zal zijn. Ajax gaat zondagmiddag op bezoek in de residentie.

Related posts