Vertonghen nog in onzekerheid over blessure; Suarez mist Ado uit

Ajax moet het mogelijk enige tijd doen zonder Jan Vertonghen. De pas net herstelde Belg moest zich in het duel met FC Utrecht (0-2 winst) laten vervangen vanwege een hamstringblessure. Of dit ook werkelijk het geval is moet morgen in het ziekenhuis blijken.

Marco van Basten kon na de wedstrijd tegen Utrecht nog geen duidelijkheid geven omtrent de blessure van Jan Vertonghen. ‘Hij voelde een verkramping bij zijn hamstring. Hij kan echter ook iets hebben verrekt of gescheurd, maar dat moeten wij afwachten’. Het meespelen van Vertonghen in de uitwedstrijd met Ado den Haag lijkt dus in gevaar te komen. Luis Suarez doet zeker niet mee nadat hij zijn zevende gele kaart kreeg in de wedstrijd tegen Utrecht en dus is geschorst voor het duel tegen Ado den Haag.

Related posts