Vermeer opnieuw onder de lat, Stekelenburg niet bij selectie

Ajax maakt zich op voor het competitietreffen met FC Utrecht, zondagmiddag om 12.30 uur. De achttien namen voor de wedstrijdselectie zijn bekend. Doelman Maarten Stekelenburg is nog ziek. Stekelenburg haakte net voor het Europese duel tegen Fiorentina ziek af. De doelman heeft daarna nog niet op het trainingsveld gestaan en mist dus ook de wedstrijd tegen FC Utrecht. Gabri is nog geblesseerd en ook Cvitanich is nog niet wedstrijdfit.

Ten opzichte van de selectie voor het duel tegen Fiorentina is er dus een wijziging: Rob Wielaert in plaats van Gabri.

De 18-koppige selectie voor FC Utrecht – Ajax , zondag 12.30 uur, ziet er als volgt uit:
Oleguer, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Rasmus Lindgren, Kennedy, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Ismaïl Aissati, Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel, Luis Suarez, Rob Wielaert, Eyong Enoh, Leonardo, Vurnon Anita, Dennis Gentenaar, Robbert Schilder en Toby Alderweireld

Related posts