Pranjic: ‘Druk ligt nu bij Ajax en FC Twente’

Danijel Pranjic wist vrijdagavond het Philips Stadion muisstil te krijgen met zijn benutte strafschop in de blessuretijd. Het betekende voor hem en zijn ploeg SC Heerenveen een knappe winstpartij bij p$v, concurrent in de strijd om de bovenste plekken: 2-3.

Buiten het feit dat PSV werd verslagen, zag Pranjic de drie punten als zeer belangrijk. “Dit was werkelijk een cruciale zege”, liet de aanvallende middenvelder optekenen tegenover het digitale thuis van SC Heerenveen. “We zetten p$v op achterstand en voeren de druk op Ajax en FC Twente op. De tweede plaats is zeker haalbaar.”

Belangrijk voor Pranjic is dat een zeer zware week uitstekend is begonnen. Na PSV volgen nu het bekerduel met NEC en de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. “Winnen bij p$v is een geweldig resultaat. Nu moeten we voor een goed vervolg zorgen. We kunnen in ieder geval lekker vanuit de luie stoel kijken wat Ajax en Twente doen. De druk ligt bij hen.” Heerenveen heeft drie punten minder dan FC Twente. Twente treft dit weekend thuis ADO Den Haag. Ajax moet uit naar FC Utrecht.

Related posts