Aissati: ‘Vermeer leek de zwarte Gomes wel’

Maarten Stekelenburg lag vandaag nog met griep op bed. De doelman werd gisteravond tegen Fiorentina uitstekend vervangen door Kenneth Vermeer. “Hij leek wel de zwarte Gomes. Kenneth is echt heel atletisch”, aldus Ismaïl Aissati vandaag na de training over Vermeer.

Van Basten beslist zaterdag wie tegen FC Utrecht het doel verdedigt. “Kenneth maakt het me heel moeilijk”, verklaarde de oefenmeester. “Ik heb inderdaad een groot luxeprobleem. Dat is soms fijn voor een trainer. Maar het woord probleem zegt genoeg. Ik moet dat oplossen en een beslissing nemen.”

Vermeer was blij met zijn goede optreden tegen Fiorentina. “Maar voor mij verandert er volgens mij niets. Maarten is gewoon de eerste doelman en ik moet hem goed vervangen als dat nodig is.”

Related posts