Magnetiseur redde carrière Gentenaar

Dennis Gentenaar moest in september 2008 bijna noodgedwongen zijn carrière beëindigen. De 33-jarige reservekeeper van Ajax kampte met ernstige rugklachten, maar werd gered door magnetiseur-paragnost Henk de Gier. Dat vertelt Gentenaar in de nieuwste editie van ELF Voetbal, die vanaf vandaag in de winkel ligt.

‘Ik zat in september 2008 erg met mijn rug, had last van een hernia. Doktoren vreesden dat ik mijn carrière zou moeten beëindigen als de klachten ernstiger zouden worden. Ik ben 33, dus daar had ik nog geen zin in’, vertelt Gentenaar, die bij Ajax op het tweede plan is geraakt, maar afgelopen januari niet naar Sparta mocht vertrekken van de Amsterdamse club.

‘Via keeperstrainer Carlo L’Ami ben ik bij Henk terechtgekomen. Hij heeft me intensief behandeld en mijn rug is langzaam steeds stabieler geworden. De klachten zijn haast tot nul teruggebracht. In november kon ik mijn rentree maken. Ik ga nog regelmatig langs Henk om het een beetje bij te houden. Als ik tot mijn veertigste kan blijven keepen, is dat zeker mede aan Henk te danken’, besluit Gentenaar.

Related posts