Gabri blij met komst Frank de Boer

Frank de Boer bemoeide zich gisteren voor het eerst met de trainingen van Ajax. Gabri zegt blij te zijn met de komst van zijn oud-ploegmakker bij FC Barcelona. Onder meer het taalprobleem wordt zodoende opgelost, aldus de Spanjaard in de nieuwe Ajax Life.

De dertigjarige Gabri wilde niet verplicht zijn Nederlands te leren, maar kan nu met De Boer in het Spaans communiceren. “Frank had al veel eerder bij het eerste elftal moeten komen. Vorig jaar was hij er al een paar keer bij onder Adrie Koster en je merkte meteen dat er iemand stond met veel ervaring en uitstraling. We hebben toen al wat van hem geleerd”, aldus de middenvelder in het magazine.

De Boer speelde jarenlang voor FC Barcelona en spreekt vloeiend Spaans. “Van mij mag Frank altijd bij de groep worden betrokken. Het is heel belangrijk voor de Spaanssprekende jongens dat ze in hun eigen taal kunnen communiceren. Bovendien is Frank een goede vriend van me, dat was hij bij FC Barcelona al.”

Related posts