Fiorentina-coach Prandelli wil opponent Ajax onder druk zetten

Cesare Prandelli heeft er nog alle vertrouwen in dat zijn spelers in staat zijn om Ajax de voet dwars te zetten in de derde ronde van de UEFA Cup. De coach van Fiorentina kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Zijn team moet donderdagavond gaan proberen de 0-1 nederlaag van vorige week ongedaan te maken.

“De jongens trainen goed en iedereen kijkt uit naar de wedstrijd in Amsterdam”, zo verklaarde de 51-jarige oefenmeester tegenover verschillende Italiaanse media. “Met uitzondering van Mario Santana is iedereen beschikbaar. Ook Martin Jörgensen en Sergio Almirón zijn fit en zouden een gedeelte van de wedstrijd mee kunnen gaan doen. Jörgensen zou weleens achter Alberto Gilardino en Adrian Mutu kunnen gaan spelen.”

“Nu we kunnen beschikken over een volledige selectie, moeten we met agressief spel gebruik gaan maken van onze kwaliteiten”, aldus de Italiaanse keuzeheer. “We moeten Ajax gedurende de gehele wedstrijd onder druk zetten en ze geen tijd en ruimte geven.” De wedstrijd tussen de hoofdstedelingen en La Viola in de Amsterdam ArenA zal donderdagavond om 20.45 uur van start gaan.

Bron: Partnersite Voetbalzone

Related posts