‘Ook Ajax en PSV volgen Luuk de Jong’

Luuk de Jong lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden bij De Graafschap. De jonge aanvaller sprak reeds met FC Utrecht, FC Groningen en FC Twente, en nu hebben volgens Voetbal International ook Ajax en PSV belangstelling.

Het achttienjarige talent heeft zich na de winterstop in de basis gespeeld bij De Graafschap en doet dat naar behoren. Dat is dus ook enkele (sub)toppers niet onopgemerkt gebleven, gezien de vele interesse voor het jongere broertje van Ajacied Siem de Jong.

Eerder liet De Jong, die dit seizoen in acht competitiewedstrijden één keer tot scoren kwam, al weten open te staan voor een transfer. ‘Ik vind De Graafschap een hartstikke mooie club, maar ik wil me als voetballer ontwikkelen. Dat kun je beter bij een (sub)topper.’

Related posts