Fiorentina maakt kennis met de ArenA

Fiorentina kon woensdagavond tijdens een korte training wennen aan het gras van de ArenA. Vlak daarvoor gaf trainer Cesare Prandelli aan het duel met Ajax vol vertrouwen tegemoet te zien. ,,Het wordt ongetwijfeld een moeilijke wedstrijd”, zei trainer Prandelli woensdagavond tijdens de goed bezochte persconferentie. ,,Maar we hebben geen angst. Iedereen is fit en we denken dat we een goede kans maken om door te gaan.”

Fiorentina moet donderdag een 1-0-achterstand zien goed te maken. Terugblikkend op de eerste confrontatie met Ajax weet de trainer dat zijn team beter voor de dag moet komen dan een week geleden in Florence. ,,Thuis waren we te passief”, aldus Prandelli. ,,We hebben Ajax te weinig onder druk gezet. Morgen moeten wij vanaf de eerste minuut het initiatief nemen. En we moeten risico’s durven nemen.”

Geen geheimen
Na de korte persconferentie stond er een training in de ArenA op het programma, die alleen het eerste kwartier toegankelijk was voor de media. ,,Bij Fiorentina zijn we niet gewend om te trainen met veel pers”, legde Prandelli uit. ,,Maar we hebben geen geheimen, hoor.”

Bron: Ajax.nl

Related posts