Cvitanich ontbreekt in selectie voor duel met Fiorentina

Voor het UEFA Cupduel met Fiorentina kan Ajax weer beschikken over Jan Vertonghen, Eyong Enoh, Urby Emanuelson en Gabri. Het viertal is hersteld van verschillende blessures en maakt deel uit van de wedstrijdselectie.

Emanuelson (nekklachten), Enoh (hamstring), Vertonghen (voet), Gabri (hersenschudding) waren er tegen FC Volendam niet bij, maar zijn donderdag wel weer inzetbaar. In vergelijking met de wedstrijd tegen Volendam ontbreekt Rob Wielaert. Hij is niet speelgerechtigd voor Ajax in de UEFA Cup. Ook Javier Martina, Evander Sno en Jeffrey Sarpong zitten niet bij de selectie voor de return in de UEFA Cup.

De 19-koppige selectie voor Ajax – Fiorentina, donderdag 20.45 uur, ziet er als volgt uit:
Maarten Stekelenburg
Bruno Silva
Oleguer
Thomas Vermaelen
Jan Vertonghen
Rasmus Lindgren
Kennedy
Urby Emanuelson
Miralem Sulejmani
Ismaïl Aissati
Kenneth Vermeer
Gregory van der Wiel
Luis Suarez
Gabri
Eyong Enoh
Leonardo
Vurnon Anita
Robbert Schilder
Toby Alderweireld

Related posts