Zlatan nog steeds groot fan van Van Basten

Zlatan Ibrahimovic heeft het vuurtje alvast opgestookt in aanloop naar de kraker in de Champions League tussen Manchester United en Internazionale. De oud-Ajacied vertelde tegen Tuttomercatoweb.com dat hij weer belangrijk wil zijn voor de Italiaanse ploeg.

“Ik ben altijd ambitieus en wil laten zien dat ik beter ben dan Wayne Rooney en Dimitar Berbatov,” geeft de aanvaller aan op de site. “Zij zijn exceptioneel, maar ik wil beter dan hen zijn. Ik wil scoren tegen United en op die manier mijn team helpen”.

Ook geeft Ibrahimovic aan nog steeds fan te zijn van de huidige trainer van Ajax, Marco van Basten. “Hij was vroeger mijn favoriete spits, mijn idool. Fabio Capello liet mij bij Juventus altijd video’s van hem zien. Sterker nog, ik kijk ze nog steeds”, besluit de spits van de huidige koploper.

Related posts