Huntelaar op dreef voor Real Madrid

Klaas-Jan Huntelaar lijkt eindelijk zijn draai gevonden te hebben bij Real Madrid. Daar de spits eerst nog langs de zijlijn werd gehouden door coach Juande Ramos lijkt dezelfde Ramos nu in te zien dat The Hunt een waardige versterking is voor de club uit Madrid. In de wedstrijd tegen Real Betis wist de Dremptenaar twee maal het doel te vinden.

Al na zeven minuten zette Higuaín de thuisploeg op voorsprong door Ricardo te verschalken met een koele intikker, nadat Raúl met het hoofd de assist verzorgde. Nog geen tien minuten later verdubbelde Huntelaar de score door te profiteren van een blunder van Ricardo, die volledig mistastte bij een voorzet van Marcelo. Tien minuten later tekende Huntelaar voor zijn tweede. Waar de kopbal van de spits nog gestopt werd, was Huntelaar er als de kippen bij om de rebound tegen de netten te werken.

Real Betis deed via Oliveira nog wel wat terug met een droge knal, maar Real was helemaal los en scoorde voor de rust nog drie keer. Twee keer Raul en Sergio Ramos zorgden voor de 6-1 ruststand wat tevens ook de eindstand bleek. Klaas-Jan had nog wel de mogelijkheid op zijn derde maar zijn schot belande op de paal.