Fiorentina rekent nog op goede afloop in Amsterdam

Fiorentina heeft de hoop nog niet opgegeven. Hoewel de thuisnederlaag tegen Ajax hard aan kwam, geloven de Italianen nog in een goede afloop van de wedstrijd aankomende donderdag in Amsterdam.

Coach Cesare Prandelli zag zijn team verliezen en wist wel waar dat aan lag. ‘Wij hebben veel kansen gecreëerd maar verzuimd om ze te maken. De wet die dan meestal geld in het voetbal is dat hij dan aan de andere kant valt en dat gebeurde ook. Wij zullen in Amsterdam geconcentreerd aan de wedstrijd moeten beginnen en dan heb ik wel een positief gevoel in een goede afloop’.

Ook spits Gilardino ziet nog kansen. ‘We bezitten de kwaliteiten om te zorgen voor een ommekeer, alleen moeten we niet vergeten dat Ajax volgende week wellicht nog sterker zal zijn omdat ze hier in Florence enkele vaste krachten misten. Maar ik houd hoop op een goed resultaat’, aldus Alberto Gilardino.

Related posts