Ryan Babel; ‘Ik leer elke dag van Fernando Torres’

Ryan Babel lijkt zijn draai gevonden te hebben bij Liverpool. Waar eerder dit seizoen nog de geruchten klonken dat Babel het liefst zou vertrekken bij Liverpool, zegt de 22-jarige Amsterdammer nu klaar te zijn voor de spitspositie bij Liverpool.

Rio, zoals Babels bijnaam luid in de Engelse havenstad, weet echter ook dat hij een spits van formaat voor zich moet dulden. ‘Fernando Torres is hier eerste keus en dat is ook logisch. Als je op trainingen ziet wat voor loopacties hij maakt dan zie je waarom hij zo goed is. Ik kan redelijk met mijn eigen loopacties overweg maar van Fernando leer ik nog elke dag’.

De voormalig Ajax speler laat tevens weten dat hij nog niet tevreden is over zijn schot. ‘Als je naar Torres kijkt dan zie je dat hij zijn lichaam in bepaalde posities brengt om tot een goed schot te komen. Of dat nu links of rechts is maakt hem niet uit. Mijn linkerschot moet nog beter’. Ryan Babel vertrok in de zomer van 2007 van Ajax naar Liverpool. Babel speelde sinds zijn overgang al 78 wedstrijden in het eerste team van The Reds. Hierin wist hij dertien maal te scoren. Vorig seizoen werd hij bekroond tot Liverpool Talent van het Jaar.

Bron: Partnersite Voetbalzone.nl

Related posts