Gerucht: ‘Atletico zet John Heitinga op transferlijst’

Atletico Madrid overweegt om John Heitinga op transferlijst te zetten. Madrid zou dit doen om een financiële armslag te maken voor de aankoop van Juanito van de Spaanse club Real Betis Sevilla. Naast Heitinga zouden ook zijn ploeggenoten Tomas Ujfalusi en Luis Perea mogen vertrekken uit Madrid.

Of het allemaal op waarheid berust is nog maar de vraag. Zo waren er onlangs ook geruchten over Klaas-Jan Huntelaar, die de wijk zou willen nemen bij Real Madrid. En vlak voor de jaarwisseling kwam er nog een gerucht naar buiten over Rafael van der Vaart, zo zou hij motivatiegebrek en overgewicht hebben en alweer mogen vertrekken bij Real. Zowel Van der Vaart als Huntelaar wisten die geruchten snel naar het rijk der fabelen te verwijzen.Het is wachten op de reactie van John Heitinga…

Related posts