Edgar Davids duikt op bij hoofdklasser AFC

Edgar Davids maakt zijn rentree op de Amsterdamse voetbalvelden. De oud-international traint tot het einde van het seizoen mee bij hoofdklasser AFC. Davids zit nog altijd zonder club en wil op deze manier zijn conditie op peil houden, zo bericht Sportweek. Eerder trainde Davids al mee met AZ en LA Galaxy, terwijl de oud-Ajacied daarnaast stage liep bij het Italiaanse Genua.

Het heeft er alle schijn van dat de Pitbull vooralsnog niet in de hoofdmacht van de Amsterdamse amateurs te bewonderen is. Davids heeft zijn zinnen namelijk op een buitenlands avontuur gezet.

De 35-jarige middenvelder versleet in de laatste zes seizoenen liefst vier clubs. Onder meer Barcelona, Internazionale, Tottenham Hotspur en Ajax prijken op het curriculum vitae van de 74-voudig international.

Related posts