Ogararu; ‘Ajax heeft kans tegen Fiorentina’

George Ogararu was afgelopen zondag aanwezig in de Arena bij de wedstrijd Ajax-feyenoord. Na afloop liet de Roemeen weten kansen te zien voor Ajax tegen Fiorentina in de UEFA Cup. De Roemeen speelde met zijn club tegen Fiorentina in de Champions League.

Ogararu is momenteel door Ajax verhuurd aan Steaua Boekarest. ‘Ik heb het goed naar mijn zin bij mijn oude club Steaua. Toch blijft Ajax iets speciaals en ik vind het ook fijn om hier weer even terug te zijn’. De Roemeen was aanwezig bij de wedstrijd tegen feyenoord en zag in de tweede helft een goed Ajax. ‘De eerste helft was niet echt goed van beide kanten maar de tweede helft vond ik Ajax domineren. Ze speelden erg goed en kregen veel kansen om te scoren. Als ze dit tegen Fiorentina ook kunnen brengen zie ik wel kansen voor Ajax’.

Zijn landgenoot Adrian Mutu liet afgelopen zondag even zijn kwaliteiten zien en scoorde drie keer voor ‘La Viola’. Ogararu laat hierover weten, ‘Als Ajax hem weet te bedwingen dan zijn ze zeker niet kansloos’. Wij moesten wel even zoeken naar George maar uiteindelijk vonden we de look-alike van David Endt dan toch.

Related posts