Ajax bevestigt wel degelijk: Chauffeur van spelersbus gehaald

Vanochtend citeerden wij Peter van der Rijt die in zijn wekelijkse column op Highlow.nl meldde dat Marco van Basten gezorgd heeft dat de chauffeur van de spelersbus ontslagen is. Vervolgens kregen wij diverse verontwaardige reacties over ons heen dat het bericht niet zou kloppen en dat de chauffeur helemaal niet ontslagen was. Sterker nog: Hij zou zelfs de spelers gewoon naar Schiphol brengen voor het uitduel tegen Fiorentina. Jacques Happe van Highlow bevestigde echter direct telefonisch tegenover onze site dat het bericht wel degelijk klopt. Communicatie-manager Miel Brinkhuis van Ajax bevestigt dat OAD is gevraagd om een andere chauffeur voor het eerste elftal. “Wij hebben bij onze leverancier OAD aangegeven dat het tijd werd voor vernieuwing”, zo laat Brinkhuis weten aan Highlow.nl.

Excuses aan Highlow en Peter van der Rijt lijken me dus op zijn plaats! Sorry Jacques; we zullen je voortaan direct zelf benaderen!

Zie eerdere berichten:
Ontslag buschauffeur blijkt leugen
‘Van Basten ontslaat buschauffeur spelersbus’

Related posts