Wissel transfervrije Leonardo voor 16,5 miljoen kostende Sulejmani maakt het verschil

Leonardo vertrekt na dit seizoen naar Panathinaikos. De Braziliaan zet, als hij door de medische keuring heen komt, een handtekening onder een contract dat hem 3 jaar aan de club uit Griekenland zal verbinden. Waarom? Simpel: Omdat Ajax hem tot op heden geen nieuwe aanbieding deed! Ook Marco van Basten schijnt nu plots wakker geschrokken: ”Zijn contract loopt pas aan het einde van het seizoen af. En als hij zoals vandaag tegen Feyenoord voetbalt hebben we hem er heel graag bij”, aldus Van Basten gisteren in een reactie.

Tja; jammer Marco. Beetje laat hè! Het hele seizoen geef je Leonardo amper een kans bevalve wat kruimel-invalbeurten. Nee, Marco kiest voor ZIJN aankoop; Miralim Sulejmani. Daarmee houdt Van Basten zich wel aan zijn belofte: het geld moet op het veld staan! En dat doet het zeker in het geval van Sulejmani. 16,5 miljoen betaalde Ajax aan Heerenveen voor het talent.

Langzaamaan begint ook Van Basten in te zien dat Sulejmani het (in ieder geval momenteel) niet heeft. Van Basten wisselt hem iedere week steeds eerder in. En Leonardo? Tja, die was gisteren natuurlijk uiterst gedreven wetende dat er in het zonnige Griekenland een contract voor hem klaar ligt…

Related posts