Huntelaar eindelijk trefzeker voor Real Madrid

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn eerste doelpunt in dienst van Real Madrid gemaakt. De Dremptenaar scoorde de tweede goal in het treffen met Sporting Gíjon (0-4). Huntelaar mocht dit keer de hele wedstrijd spelen van coach Juande Ramos en beloonde dat met een treffer.

Met collega-spits Raul naast zich toonde Real zich gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. Het was Raul die de score opende voor de Koninklijke. Ook de vierde treffer kwam van de voet van Raul die daarmee een historisch record in de boeken van Madrid schoot. De Spaanse spits heeft inmiddels 309! treffers gescoord in het shirt van Real. Hiermee heeft hij Alfredo di Stefano achter zich gelaten die met 307 treffers succesvol was in het shirt van Madrid.

Niet lang na de goal van zijn aanvalspartner kon Huntelaar zijn feestje vieren. De Nederlander liep zich goed vrij toen Gonzalo Higuaín een kopduel won en maakte oog in oog met Lafuente geen fout. In de tweede helft leek de Nederlander ook nog zijn tweede van de avond te maken, maar de rake kopbal werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Huntelaar mocht de volle negentig minuten meespelen en was de enige Nederlander die in actie kwam.

Bron: Partnersite Voetbalzone.nl