Vertonghen haakt op laatste moment af voor Klassieker

Ajax bereidt zich met negentien man voor op de Klassieker tegen feyenoord, die zondag om 12.30 uur begint in de Amsterdam ArenA. Dario Cvitanich en Jan Vertonghen haakten geblesseerd af. Marco van Basten brengt zijn negentien koppige selectie morgenochtend voor het duel tegen Feyenoord terug tot de achttien die op het wedstrijdformulier zullen verschijnen. Vertonghen haakte zaterdag af met een voetblessure. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de kwetsuur is. Bruno Silva vervangt de verdediger in de wedstrijdselectie.

De wedstrijdselectie van negentien man voor feyenoord zijn:
Maarten Stekelenburg
Bruno Silva
Oleguer
Thomas Vermaelen
Rasmus Lindgren
Kennedy
Urby Emanuelson
Miralem Sulejmani
Kenneth Vermeer
Gregory van der Wiel
Luis Suarez
Rob Wielaert
Gabri
Leonardo
Jeffrey Sarpong
Vurnon Anita
Robbert Schilder
Toby Alderweireld
Darko Bodul

Related posts