Piet Keizer vertrekt bij Ajax

Ajax-icoon Piet Keizer gaat scouten voor Panathinaikos, de Griekse topclub waar Henk ten Cate hoofdtrainer is. De oer-Ajacied en 34-voudig international zal voor de Grieken het aanwezige talent in Nederland en België in kaart gaan brengen. De Amsterdammer was van 2001 tot 2008 in dienst bij Ajax. Eerst als scout, later als technisch adviseur. Door een verschil van inzicht over het te voeren beleid kwam het tot een breuk tussen beide partijen. Keizer reist komende week naar Athene om zijn contract te tekenen.

Ook Leonardo Vitor Santiago (25) kiest voor Panathinaikos. De aanvaller van Ajax kreeg onlangs een driejarige aanbieding van de Grieken en vroeg bedenktijd. “Maar in principe is Leo er nu uit over de voorwaarden, begreep ik”, zei Ten Cate. “Hij moet alleen nog worden gekeurd en moet zijn handtekening zetten.” De Braziliaan werd door Ten Cate naar Ajax gehaald en volgt hem nu dus ook naar Griekenland

Related posts