Bodul vervangt tegen feyenoord opnieuw Cvitanich in selectie

Marco van Basten heeft wederom een plaats ingeruimd voor Darko Bodul in de A-selectie van Ajax. De aanvaller maakte in de voorgaande speelronde tegen Vitesse zijn debuut in de hoofdmacht van de Amsterdamse club. Bodul vervangt de gebleseseerde Dario Cvitanich. Bodul mocht vorige week tegen Vitesse in de tweede helft invallen maar kon het tij niet keren.

Bodul kwam donderdag nog één helft in actie voor Jong Ajax dat tegen Jong Feyenoord een overwinning boekte. Na afloop van de wedstrijd werd duidelijk dat de aanvaller zich vanaf vrijdag mag richten op de komende wedstrijd van het eerste elftal. “Darko had al een wedstrijd in de benen en bovendien sluit hij morgen weer aan bij de A-selectie voor het duel met Feyenoord”, aldus Adrie Koster op de officiële website van Ajax.

Related posts