Gabri: ‘De drie punten blijven zondag in Amsterdam’

Gabri is er zeker van dat Ajax zich zondag zal herpakken in de klassieker tegen feyenoord. De Spanjaard die vandaag 30 jaar is geworden heeft er zin in en ook wil hij voor de supporters winnen van feyenoord.

‘We willen natuurlijk de supporters iets moois laten zien. Het maakt niet uit of je bovenaan of onderaan staat. Dat speelt geen rol. Bij een klassieker komen zoveel emoties en andere dingen los dan alleen de stand op de ranglijst. We moeten winnen en we gaan ook winnen’, zegt hij overtuigt op Ajax.nl.

Mogelijk treft Gabri in de Arena oud-ploegenoot Giovanni van Bronckhorst. ‘In de tijd bij Barcelona gingen wij veel met elkaar om en ook hier in nederland zien we mekaar nog regelmatig. Giovanni is gewoon een fijne gozer’. Gabri is inmiddels toe aan zijn vijfde klassieker en voorlopig niet zijn laatste als het aan de middenvelder ligt. ‘Ik kan niet in de toekomst kijken, maar als ik hier mijn loopbaan afsluit is het ook goed,maar eerst moeten wij zondag winnen om niet nog verder achterop te raken. ‘Wij moeten winnen en dat gaan we ook doen’, aldus de jarige Gabri.

Related posts