Van den Boog: ‘Positie Van Basten staat niet ter discussie’

Samen met trainer Marco van Basten gaat Rik van den Boog vandaag in gesprek met een delegatie van Ajax-fans. Er heerst veel onvrede over de slechte resultaten, maar aan de positie van Van Basten wordt volgens de algemeen directeur niet getwijfeld.

‘Marco staat absoluut niet ter discussie en dat zal hij ook niet komen te staan,’ reageert Van den Boog zondagavond tegenover het AD. ‘Iedereen baalt, maar we zijn dit huwelijk bewust aangegaan.’

Sinds zijn aanstelling in januari is hij formeel de hoogste bestuurder binnen Ajax en Van Basten legt verantwoording aan hem af. ‘Ajax heeft met het rapport-Coronel een bepaalde koers ingezet en die koers moeten we ook in moeilijke tijden blijven volgen. Zo staat Marco er zelf ook in,’ aldus Van den Boog.

Related posts