Suarez hekelt instelling ploeggenoten en gebrek aan ervaring in selectie

Ajax werd zondag bij Vitesse met 4-1 van de mat geveegd en ook Luis Suarez kwam er nauwelijks aan te pas. De Uruguayaan weet waar het aan ontbreekt bij Ajax. “We moeten met een andere houding het veld ingaan. Er ontbreekt bij ons zin om te voetballen en kansen te creëren. Bij een grote club als Ajax mag je niet met zo’n instelling spelen. Ik ben net heel boos geworden in de kleedkamer.” Volgens Suarez speelt ook het gebrek aan ervaring een rol. “Zelfs op de bank hebben we geen oude spelers zitten.”

Het gerucht dat AC Milan hem zou willen aantrekken, verwijst hij naar het rijk der fabelen. “Ik heb er met mijn zaakwaarnemer Daniel Fonseca over gesproken, maar er heeft zich helemaal niemand gemeld. Ik wil me er überhaupt niet mee bezighouden, mijn hoofd is op dit moment helemaal bij Ajax. We moeten nu verder, de wedstrijd tegen Vitesse snel vergeten en dan het komende weekeinde tegen feyenoord laten zien wie we echt zijn.”

Related posts