‘Meneer Pannenkoek’ is seizoenkaart (nog) niet kwijt

De supporter die na afloop van Ajax – SC Heerenveen landelijk bekend werd omdat hij Marco van Basten voor pannenkoek uitmaakte, is in tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn seizoenkaart (nog) niet kwijtgeraakt, zo meldt AjaxLife zojuist. Sterker nog, de bewuste fan was afgelopen zondag gewoon in het bezoekersvak aanwezig in de Gelredome. ‘Meneer Pannenkoek’ heeft wel een uitnodiging op zak om bij Ajax langs te komen om uit te leggen hoe hij uiteindelijk op de hoofdtribune is terechtgekomen, maar van een stadionverbod is (nog) geen sprake.

Nog niet, maar wellicht komt dat nog. Ajax-voorlichter Miel Brinkhuis laat hierover weten, ‘Dat de supporter in kwestie een stadionverbod riskeert omdat hij pannenkoek heeft geroepen is absoluut niet waar. Wel willen wij graag van hem weten hoe hij vanuit een vak op de tweede ring het voor elkaar heeft gekregen om op de eerste ring te komen en precies boven de spelerstrap is beland. Ook vragen wij ons af hoe hij langs de bewakingsmensen is gekomen en of hij ze heeft bedreigd. Mocht dat zo zijn dan beraad Ajax zich op maatregelen’. Ajax heeft de supporter inmiddels gebeld en wacht nu tot hij zich meld bij de club. Allom werd gemeld dat dat gesprek inmiddels al had plaats gevonden maar niets blijkt minder waar.

Zie ook eerdere berichten:
07-02-2009: Ajax neemt seizoenskaart ‘meneer pannekoek’ definitief in
06-02-2009: Ajax wacht op de heer Pannenkoek
04-02-2009: Column Woensdag gehaktdag: ‘Pannenkoek’!
01-02-2009: Filmpje: Supporter eist uitleg Van Basten

Related posts