Ajax traint vandaag plots achter gesloten deuren

Na de tumultueuze training van afgelopen vrijdag, waar aanhangers het trainingsveld betraden en het verlies 4-1 verlies van zondag bij Vitesse, stond er maandagmorgen een klein groepje supporters en cameraploegen de Ajax-selectie op te wachten bij de ingang van het trainingsveld.

Bij een gespannen sfeer kwamen uiteindelijk twee (Blind en Enoh) en de looptrainer uit de Arena gelopen, maar verder bleef het stil. Na enkele minuten wachten kwam de mededeling dat de geplande buitentraining van 11.00 uur was afgeblazen en spelers en technische staf in het stadion zouden blijven. Volledig te begrijpen maar fijn voor het handjevol fans dat speciaal na de training was gekomen. Hadden ze dat gisteren niet kunnen zeggen? Lekker communiceren heet dat!

Overigens zal Ajax donderdag pas weer nuiten op het trainingsveld te zien zijn. Dit omdat de selectie de komende dagen vanwege interlandverplichtingen is geminimaliseerd, zo luidt de officiële verklaring…

Related posts