Maandag gesprek tussen spelers en supporters

Maandag zullen een aantal spelers met de supporters een gesprek aangaan omtrent de prestaties van afgelopen weken. Deze toezegging hebben de fans vanmiddag gekregen toen een aantal van hen de spelersbus de toegang versperde naar de Arena.

De supporters en ook de redactie van deze site willen nu wel eens uitleg van zaken. Het beleid van Ajax is bijna niet meer te volgen. Er werd voor miljoenen geinvesteerd en daarom is het niet te begrijpen dat de club inmiddels afgezakt is naar het niveau van een sub-topper. Of Marco van Basten ook aanwezig zal zijn bij het gesprek is nog niet bekend. Vrijdag haalden de fans van Ajax ook al verhaal bij de spelers en trainer. Toen werd zelfs het trainingsveld betreden, maar na een gesprek met Van Basten en Urby Emanuelson kon de training toch beginnen.

[Update:] Volgens De Telegraaf zullen Van Basten en waarschijnlijk ook algemeen directeur Van den Boog bij het gesprek aanwezig zijn. Volgens de krant willen de fans naast het uiten van hun onvrede ook wederzijds begrip kweken.

Related posts