Ajax neemt seizoenskaart ‘meneer pannekoek’ definitief in

De Ajax-supporter die vorige week zaterdag na afloop van Ajax-sc Heerenveen uit zijn dak ging tegenover Marco van Basten, is zijn seizoenskaart kwijt geraakt, zo meldt De Telegraaf vandaag. De supporter die Van Basten uitmaakte voor ‘pannenkoek’, werd door tal van filmpjes op internet bekeken door heel Nederland. Een gesprek met de club moet uitmaken hoelang de Ajax-supporter zijn seizoenskaart kwijt raakt.

‘Meneer pannekoek’ zou niet alleen zijn jaarabonnement kwijt raken, omdat hij zich misdroeg voor de televisie. Volgens de Amsterdamse club zou hij ook nog enkele Ajax-spelers hebben bespuugt en bevond hij zich in een vak waar hij niet thuis hoorde. Tevens toonde de supporter ook agressie aan de eigen aanhang.

Zie ook eerdere berichten:
06-02-2009: Ajax wacht op de heer Pannenkoek
04-02-2009: Column Woensdag gehaktdag: ‘Pannenkoek’!
01-02-2009: Filmpje: Supporter eist uitleg Van Basten

Related posts