Ajax A1 bereikt halve finale bekertoernooi

Ajax A1 heeft zich geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi. De ploeg van Frank de Boer was zaterdag in de kwartfinale met 3-0 te sterk voor Willem II A1. Het duel werd gespeeld op een kunstgrasveld op De Toekomst.

Voor de jonge Ajacieden was dit de eerste wedstrijd van het seizoen. Doordat in de competitie alle wedstrijden dit jaar nog werden afgelast, kwam het team van Frank de Boer vanmiddag wel in actie. In de eerste helft speelde het team een prima wedstrijd. Er was felheid en er werd prima samengespeeld en bij de rust stond de verdiende 2-0 op het scorebord.

De tweede helft overkwam het team van De Boer iets waar meer elftallen de laatste tijd last van hebben. Het spel werd slordig en Willem II had zowaar nog de kans om terug te komen in de wedstrijd. Ricardo van Rhijn voorkwam erger en knalde uiteindelijk de 3-0 tegen de touwen.
Wie de tegenstander zal zijn in de halve finale is nog niet bekend. Wel gaat het team zich opmaken voor de volgende competitiewedstrijd tegen AZ A1 die volgende week zaterdag zal worden gespeeld. Wellicht dat trainer Frank de Boer dan ook weer kan beschikken over Rodney Sneijder. Hij moest zich vandaag ziek afmelden

Opstelling Ajax A1:
Marco Bizot; Johan Kappelhof, Timothy van der Meulen, Ricardo van Rhijn, Randel Shakison; Mitch Apau, Tom Overtoom, Tayfun Candan; Jarchinio Antonia (75. Atilla Yildirim), Geoffrey Castillion, Marvin Zeegelaar (64. Lorenzo Ebicilio).


Bron: ajax.nl

Related posts