Van Basten begrijpt kritiek fans: ‘Ze hebben zich uiteindelijk ‘netjes gedragen’ (Incl. foto’s)

Marco van Basten reageerde zojuist op de persconferentie op het feit dat de supporters eerder die dag het trainingsveld opkwamen en in discussie met hem wilde gaan (zie eerdere bericht). De coach zei een beetje geschrokken te zijn, maar vond dat de supporters zich uiteindelijk ‘netjes hadden gedragen.’ “Het is ook niet geheel onbegrijpelijk dat ze ontevreden zijn. Ieder uit dat op zijn eigen manier,” zo zei de trainer.

“Als het bij woorden blijft is het verder prima, het wordt alleen wat ongemakkelijk als jongens uitgescholden worden. Daarom ben ik er ook op afgegaan. Ik heb ze uitgelegd dat je de jongens niet helpt als je ze op deze manier benaderd.”


Fans in discussie met Marco van Basten op het trainingsveld van Ajax


Related posts